top of page

Bestillingsvilkår

Her finner du våre generelle betingelser

Ansvarlig:

Lunde Camping Drift AS (org. Nr 922 048 819)

Besøksadresse: Skulevegen 49, 5745 Aurland

Postadresse: Postboks 57, 5741 Aurland

Generelle betingelser

Her finner du våre generelle betingelser. Betingelsene gjelder booking via våre nettsider, telefon eller e-post. Ved spørsmål ber vi deg kontakte oss enten via e-post lunde.camping@alb.no eller på telefon +47 99704701.

1. Bestilling

Antall personer, pris, losji, samt øvrige produkter og tjenester som skal leveres av Lunde Camping framgår av bekreftelsen gjesten vil motta etter bestilling. Ett gyldig kredittkort er nødvendig for å gjennomføre bestillingen.

2. Prisavtalens gyldighet

De avtalte priser er bindende for begge parter, Lunde Camping forbeholder seg imidlertid retten til å justere prisene som følge av endrede kostnader ved økte skatter og avgifter, eller andre forhold utenfor Lunde Campings kontroll. Alle priser er inkludert gjeldende MVA sats for overnatting (for tiden 12%) 

3. Endring og avbestilling

Kunden kan vederlagsfritt endre sin bestilling frem til 3 dager før ankomst.

Avbestillingsfrist er 3 dager før ankomst, dersom kunden avbestiller mer en 3 dager før ankomst belastes kunde NOK 50 i avbestillingsgebyr. For alle avbestillinger mindre enn 3 dager før ankomst belastes 100% av bestillingen. 

Om gjesten ikke har sjekket inn før kl. 17:00 på ankomstdagen regnes dette som avbestilling, dersom gjesten ikke har meldt fra til Lunde Camping innen kl. 17 på ankomstdagen skriftlig til lunde.camping@alb.no eller via telefon

Siste innsjekk i perioden 01.05 - 30.09 er KL 21:00.

4. 18 års aldersgrense
For gjester som ikke reiser med foreldre, har vi 18 års aldersgrense. Lunde Camping forbeholder seg retten til å heve bookingen om gyldig legitimasjon ikke kan fremvises.

5. Betaling
Lunde Camping aksepterer betaling fra følgende kredittkortselskaper: Visa og MasterCard. Alle bestillinger må garanteres med ett kredittkort enten ved at dette legges inn når kunden gjør bestillingen via online booking løsningen eller ved betalingslink som sendes ut når bestillingen gjøres via telefon eller e-post.

Dersom kunden gjør bestilling online vil kortet bli belastet på bestillingstidspunktet. 

6. Inn- og utsjekkingstider

Bestilte hytter og leiligheter garanteres å være innsjekkingsklare fra kl.14.00 på ankomstdagen. Utsjekkingstid er klokken 12.00 på avreisedag.

7. Ansvar for skade

Gjesten, eller den som står som garantist for rommet, er ansvarlig for skade på lokaler som følge av uaktsomhet eller uforsvarlig opptreden av gjestene. Vi minner på at alle våre hytter og fellesområder på Lunde Camping er røykfrie. Ved overtredelse kommer Lunde Camping til å kreve erstatning for ekstra vask av boenheten. Denne erstatningen er satt til 1 500 NOK og kommer til å debiteres fra sluttregningen til gjesten som står ansvarlig for rommet.

8. Force majeure

Hendelser utenfor avtalepartenes kontroll - for eksempel streik, lockout, brann etc. som gjør det umulig å oppfylle forpliktelsene i denne avtale - gir rett til å heve avtalen uten erstatningsansvar.

9. Verneting

Alle tvister som måtte oppstå mellom partene i denne avtalen (gjesten og Lunde Camping) skal behandles etter norsk rett. Dersom ikke tvisten løses i minnelighet skal Lunde Campings verneting gjelde, med unntak for preseptoriske regler i forbrukerforhold.

10. Personvern 

Denne nettsiden bruker cookies for å kartlegge brukermønster og analysere trafikk. Denne informasjonen blir samlet og analysert i Google Analytics. 

 

 

Dersom du gjennomfører bookinger på siden lagrer vi også informasjon om kjøpet inklusive:

- Navn

- Epost 

- Telefon 

I tillegg blir det lagret og delt informasjon om kjøpet i vår bookingløsning levert av Visbook, samt kredittkort og transaksjons-informasjon hos NETS og Bambora. Vi gjør oppmerksom på at all informasjon relatert til kjøp vil bli oppbevart i opp til 5 år i henhold til bokføringsloven. 

Informasjon vil ikke bli delt med andre tredjeparter enn de overnevnte. 

bottom of page